Grafisk design & Illustrasjon + Web

Tegning av hånd som holder ett par briller. Tegnet av RåW studio - grafisk design og web

Trenger du et friskt blikk på eksisterende design eller hjelp med det digitale?

Har du en grafisk profil som er litt utdatert, eller trenger hjelp til å løfte eksisterende nettside slik at den trekker inn de riktige kundene? Da kan en rådgivingsøkt være akkurat det du trenger!

Webdesign · Oppstartsfasen

Designhjelp og digital rådgivning

I en rådgivningsøkt kan jeg hjelpe deg med nettsteder som ikke henter inn potensielle kunder. Noen ganger er det tilstrekkelig med en gjennomgang av SEO-en og optimalisere innholdet for  søkemotorene. I rådgivningstimen  gjennomgår vi nettsiden sammen og ser på områder som kan styrkes.

Har du en utdatert grafisk profil, eller mangler en strategi for å løfte merkevaren digitalt, kan vi sammen finne de justeringene som skal til for å gjøre merkevaren mer helhetlig, klar og tydelig.

Økten din inkluderer undersøkelser før samtale og et strategidokument som gir deg mulighet til å gjennomføre de nødvendige endringene for å se resultater.  

Kr. 2 850
Alle priser eks. mva.

Kontakt for mer info
Tegning av hånd som holder et forstørrelsesglass. Tegnet av RåW studio - grafisk design og web

Kundesskryt

Les hva tidligere kunder sier om vårt samarbeid

Lone hjalp med å optimalisere SEO på nettsiden min, og etter det har jeg opplevd en økt strøm av henvendelser direkte fra nettsiden. Det har vært gull verdt.

Ett par timer med en som vet hva hun driver med og du kommer mye høyere opp i Google.

Anbefales!

Anne

Fotograf Anne Harkestad
Eidsvoll Verk

Kaspara Boligstyling & Interiør As har brukt RåW studio i noen år. RåW gir deg både det personlige og detprofesjonelle du trenger i en samarbeidspartner.

Lone setter seg godt inn i visjon, mål og retning  for å skape et design som er helt perfekt for deg. Anbefales på det sterkeste.

Vi er strålende fornøyd med vår nettside og brukerRåW studio til små og store oppdrag når vi trenger det.

Heidi Madelen

Kaspara Boligstyling & Interiør

Tusen, tusen takk til RåW for fantastisk hjelp da jeg skulle etablere Metal Clay Studio i 2019. Jeg hadde behov for nettside, betalingsplattform og FB, og alt fikk jeg hjelp til.

Det var veldig mye nytt å sette seg inn i, og jeg har hatt behov for teknisk bistand med ujevne mellomrom siden da. Lone  har alltid stilt opp med stor tålmodighet og entusiasme.

Anne-Mette

Metal Clay Studio
Book et videomøte