Grafisk design & Illustrasjon + Web

Grafisk design som styrker og løfter ditt brand

RåW [rå] er lite men allsidig og multidisiplinært designstudio på Jessheim. Jeg betjener små og store bedrifter med identitetbyggende design og konseptutvikling. Jeg elsker å jobbe med branding og få din merkevare til å skinne!

Trenger du hjelp til å løfte din merkevare ett par hakk, står jeg klar og gleder meg til å ta fatt på et nytt prosjekt sammen med deg!

Ved større prosjekter som krever flere kloke og kreative hoder er jeg så heldig å kunne hanke inn gode samarbeidpartnere.

Ta kontakt da vel!

Personalia / Lone Varne
Slow cooking SEO-nerd og visuell-koder som stadig lar seg begeistre over lekre og funksjonelle ting på webben. "O, den var nais!" Bruker forøvrig lett alt for mange timer på å drømme og lese om tropefugler. Spør meg om min lille grå fjærkledde, og du har en venn for livet!

Hverdagen består i grove trekk av å veksle mellom en variert arbeidshverdag med spennende prosjekter og snille oppdragsgivere, og en husholding fylt av guttelus, papegøyeskrål og spenstige påfunn.

Utdanning
Grafisk design, Merkantilt Institutt + Noroff
Digital markedsføring, Høyskolen Kristiania
Lone, gründer og medeier av RåW studio. Grafisk og digital designer. Illustrasjon og strektegning av Lone.Bilde av grå jako, timneh jako.

Kaffen er klar!

Har du noe spennende på gang, eller kanskje bare lyst å stikke innom på en kopp kaffe, eller te?

Kontoret mitt er på Sundbytunet, midt i Jessheim sentrum. Du finner meg midt mellom Jessheim Storsenter og Coop Obs, bak Amraj og ved siden av Adam & Eva. Inngang under Kvik kjøkken, under låvebrua, opp 2. etasje.