grafisk designer på *øvre romerike

Utsnitt av handlenett med bedriftslogo. Designet av RåW studio, grafisk design på øvre romerike
Dame som holder en mobil. Webdesign i Akershus, Jessheim, Nannestad
Plakat. RåW studio, grafisk designer på Øvre Romerike
– Et lite multidisiplinært og kreativt designstudio som brenner for å løfte merkevarer gjennom helhetlig og gjennomtenkt design som engasjerer og begeistrer din målgruppe

din kreative

Lone, Grafisk designer i Nannestad
It´s all about you!

Mer enn et designstudio; råw er din kreative partner som brenner for å fortelle din historie

Mine kjerneområder er idéutvikling, logo og helhetlige profiler. Med god erfaring og kompetanse innen idéutvikling, grafisk design, digital design og webdesign kan jeg levere alt fra logo og grafisk profil til annonser, kampanjer, brosjyrer og messeutstyr, til innhold for sosiale medier.

Som designer drives jeg å jobbe tett med deg som kunde i alle ledd, og slik skapes et helhetlig design som gir verdi for for deg og dine kunder.

den kreative

Identitet / Profilering / Web
01

Bli kjent

Vi starter med å bli kjent med ditt prosjekt, ditt brand, virksomhetens verdier, mål og identitet for å kunne lage noe genuint og meningsfylt for din bedrift og dens målgruppe.

Vi tar en samtale over telefon eller et digitalt møte. Er du i nærheten av Jessheim er det jo alltids hyggelig med oppstartsmøte over en kopp kaffe.
02

Konsept, idé og strategi

En kreativ prosess med idéfase og strategisk tenkning begynner for å finne riktig designkonsept som stemmer overens med merkevarens narrativ.
03

Fra idé til design

Idéene settes ut i livet: fra utvikling av logo til valg av fargepaletter og typografi, vurderes alle små detaljer for et helhetlig design som identifiserer din merkevare og bygger et sterkt brand.
04

Implementering

Implementering av det godkjente designet på tvers av ulike berøringspunkter. Fra digitale plattformer til trykt materiale sørger jeg for at merkevarens visuelle identitet formidles konsekvent.

troverdig

Målet mitt med ethvert design er å lage noe som vekker begeistring og tillit hos din målgruppe – og dermed bygger bro mellom ditt brand og dine kunder!
Let´s work together!

trenger du

Logo på kopp. Designet av RåW studio - grafisk design i Nannestad, Jessheim og Eidsvoll
Handlenett med design. Designet av RåW studio - grafisk design i Nannestad, Jessheim og Eidsvoll
Plakat. Designet av RåW studio - grafisk design i Nannestad, Jessheim og Eidsvoll